EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

UTVIDGA DIN RESELEDARUTBILDNING MED EN EXTRA KURS

Gillar du snö under fötterna eller vill du hellre ägna din dag åt sport och aktiviteter?

Nu har du alla möjligheter för att utvidga din utbildning med en extra kurs där du kan ägna dig åt dina intressen samtidigt som du får kunskap om några av resebranschens semesterformer.

Varje år vallfärdar tusenvis av människor till Pyrenéerna, Alperna eller de Nordiska fjällen för att få fart under deras skidor och snowboard. Dessa gäster ska ha duktiga skidguider som kan göra deras semester ännu bättre. Så älskar du också livet i snön så skulle du kanske överväga att utvidga dina guidekompetens efter vår utbildning i november.

Det kan vara så att du hellre vill fylla din vardag med sport och aktiviteter.. Det är riktigt många gäster som idag väljer att resa på en "aktiv" semester. De njuter självklart av solen och värmen, men de vill gärna ha lite mer innehåll i deras semester. Därför väljer de resorts där de kan utöva sport och vara aktiva. Om du, precis som dem, tycker om en aktiv livsstil så borde du överväga att köpa till en extra sportkurs efter din utbildning i april.

Du kan läsa mera om Alpin, Sport/Aktivitetskursen och Barnguidekursen här på undersidorna eller så kan du ringa in till oss på 040 60 60 667