EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

BLI RESELEDARE

Bli reseledare och få hela världen som din arbetsplats!

Oavsett om du drömmer om världens bästa jobb utomlands eller om att utveckla dina kompetenser inom performance och personlig utveckling så är vår reseledarutbildning något för dig!

Turistbranschen sysselsätter miljoner människor över hela världen, nu kan du bli en av dem! Har du fyllt 18 år, pratar du engelska och är du redo för ett hårt men roligt arbete? Då kan vi lova dig att jobbet som reseledare aldrig blir tråkigt och hela världen blir din arbetsplats.

Vi tror att ALLA KAN BLI RESELEDARE och därför välkomnar vi också alla att delta i vår utbildning. Vi fokuserar på din personlighet och hur du utvecklas under skolans gång. Är du dessutom bra på språk och/eller har rest mycket så är det självklart en fördel. Viktigast av allt är dock att du har viljan, ett gott humör, en kulturell förståelse och att du älskar utmaningar.

Under utbildningens gång får du en inblick i vad jobbet som reseledare faktiskt innebär; en vardag där ditt jobb är din livsstil och som handlar om att ge människor en bra upplevelse på den tidpunkten som är den viktigaste på hela året – nämligen när de har semester!

Service & Co. har Skandinaviens enda statligt kontrollerade reseledarutbildning, genom ett samarbete med Roskilde Handelsskole. Via oss får du alltså en bred och stabil reseledarutbildning, som du kan använda dig av i hela resebranschen, och inte bara en kurs som rättar sig till en specifik firma eller produkt.

Bli en av branschens bästa reseledare!

Missa inte att alla blivande reseledare som klarar kursen även får jobbgaranti!

Vart kommer reseledarutbildningen att hållas?

Bli Reseledare HÄR