EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

Borta är bra...men glöm inte dom där hemma!

Varje år tar 500 unga människor sig an Service & Co’s guideutbildning. Familj och vänner där hemma undrar ofta vad som händer under tiden på guideskolan.

Alla som känner till Service & Co. har klart för sig att en guideutbildning hos oss är en intensiv upplevelse med långa dagar och massor utav intryck.

Utbildningsdagarna är fullspäckade, så därför kan det ibland vara svårt att finna tid för att ringa eller skriva hem lika ofta som dom där hemma kanske förväntar sig att man ska göra det. Det kan därför vara bra att informera, redan innan avresan, om att kontakterna kanske inte blir så många, speciellt inte i början av utbildningen.

Att bo på Service & Co’s guideskola är en utvecklingsresa. Man sugs direkt in i det och får lära sig mycket om sig själv. Det är också många nya tankar och händelser som påverkar alla på olika sätt. De blivande guiderna och reseledarna upplever allt som oftast att dom kommer hem med helt nya sätt att ta sig an saker och ting och dom lär sig även att ta ansvar för sig själva och för sina närmaste. Det ger ett driv, som dom kanske själva inte visste att dom hade. För familj och vänner kan det innebära att den person som man trodde att man kände så väl plötsligt visar upp nya och spännande sidor av sig själv.
Detta är nog något som alla våra tidigare elever känner igen!
Vi rekommenderar dock att man som elev, kort efter ankomsten, hör av sig till dom där hemma och berättar att man har kommit fram som man skulle samt vilket rum man har på hotellet, för helt plötsligt rusar tiden iväg när man har roligt. ;o)

Under guideutbildningen kan man som anhörig alltid skriva direkt till vårt team av fasta instruktörer på guideskolan, om man känner att man vill ha ett ”livstecken”. Vi håller konstant kontakten med våra elever och kan vidarebefordra meddelanden och liknande. Till exempel ”du ska ringa eller skriva hem”. ;o)

Kontakta oss på skola@service–co.se